Ziyech over loting: 'Ik leef voor duels tegen Spanje en Portugal'

marokko
40
2 dec '17
Bekritiseerd door de clubaanhang, bejubeld door de Marokkaanse achterban. Hakim Ziyech kan niet wachten om het Marokkaanse publiek nog blijer te maken.

Marokko kan een pittige groepsfase tegemoet zien, de ploeg van bondscoach Hervé Renard kreeg grote namen voorgeschoteld voor de eerste ronde van het WK van 2018 in Rusland. De Leeuwen v/d Atlas zullen het hoofd moeten gaan bieden tegen regerend Europees kampioen Portugal en hun niet te missen buurland Spanje. De derde en tevens laatste tegenstander betreft Iran, in de praktijk verre van een voetbaldwerg. De ploeg van onder andere AZ Alkmaar's Alireza Jahanbaksh plaatste zich als tweede van de in totaal 32 deelnemers voor de eindronde in Rusland. 

Ziyech kan niet wachten
Tegenover het Algemeen Dagblad gaf Hakim Ziyech aan erg uit te kijken naar de mooie affiches die eraan gaan komen: ''Maar alles is mogelijk hè. Ik vind het prachtig om straks tegen zulke sterke landen als Spanje en Portugal te mogen spelen. Daar leef je toch voor. Het is sowieso mooi om deel uit te maken van de Marokkaanse voetbalhistorie. We hebben na twintig jaar weer het WK gehaald. Je voelt hoe trots de mensen daarop zijn. Hopelijk kunnen we het straks in Rusland allemaal nog mooier maken.''

Photocredit: NOS Voetbal

© Redactie 2017
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hakim ziyech
ajax
wk 2018
loting
groepsfase
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?