Taarabt over WK-loting: 'Hoop erbij te zijn tegen deze teams'

marokko
3
3 dec '17
Net zoals vele andere 'niet gebruikte internationals' doet ook Taarabt via de media een gooi naar mogelijke deelname aan het aankomende WK.

Sinds zijn publiekelijke aanvaring met voormalig bondscoach Badou Zaki (red. 2014, duels Mozambique en Angola) is Adel Taarabt volledig uit beeld geraakt bij de nationale ploeg. Mede door sportief mindere prestaties deed ook zijn opvolger, Hervé Renard, tot nog toe geen beroep op de aanvaller van Genoa CFC. Echter kent de voormalig speler van onder andere AC Milan, Queens Park Rangers en SL Benfica momenteel een sportieve opleving, Taarabt doet het momenteel naar behoren in de Serie A. 

Over Marokko's zwaar te noemen WK-loting liet hij het volgende weten via de officiële kanalen van z'n club: ''Tegen de Europees kampioen spelen die ook nog Cristiano Ronaldo binnen de gelederen heeft is heel bijzonder. En dan ook nog de Spanjaarden die de afgelopen 15 jaar het wereldvoetbal gedomineerd hebben, er breken hele mooie tijden aan voor het Marokkaanse voetbal. Ik hoop er als speler erbij te zijn tegen deze teams.''

Min of meer in beeld bij Renard
De Fransman lijkt in zekere zin rekening te houden met de huidige vorm van Taarabt. Tijdens de allesbeslissende wedstrijd bijvoorbeeld tegen de Ivorianen kwam de naam van de speler voor op een reservelijst, voor het geval iemand onverhoopt zou afvallen in aanloop naar Marokko's laatste WK-kwalificatiewedstrijd. 

Photocredit: Yahoo Sports UK

© Redactie 2017
marokko
atlasleeuwen
adel taarabt
genoa cfc
wk 2018
loting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi