Eredivisie: 'Knieblessure El Ahmadi lijkt mee te vallen'

marokko
0
3 dec '17
Aanvankelijk werd er gevreesd voor een gescheurde kruisband, wel zal de middenvelder het laatste UEFA Champions League-optreden met Feyenoord aan zich voorbij moeten laten gaan.

Gisteravond moest Karim El Ahmadi zijn optreden tegen Vitesse (red. 1-0 winst) bekopen met een hele ongelukkige val. Op de beelden van het bewuste moment is te zien dat de 33-jarige Marokkaans-international uitglijdt en dan gevaarlijk hard op zijn knie terechtkomt, gevreesd werd er dan ook voor het hebben gescheurd van zijn kruisbanden. Nu blijkt, zo meldde het Algemeen Dagblad vandaag, dat het kwetsuur enorm mee lijkt te vallen. El Ahmadi zou hoogstens te kampen hebben met een verrekte buitenband in zijn knie. 

Echter zal hij wel het laatste groepsduel in de UEFA Champions League, thuis tegen SSC Napoli, aan zich voorbij moeten laten gaan. Na de verliespartij op bezoek bij Manchester City zijn de kansen op overwintering in Europa definitief verkeken voor de Rotterdammers; de teller staat momenteel op 0 punten uit 5 wedstrijden. 

Photocredit: Yahoo Sports

© Redactie 2017
marokko
atlasleeuwen
karim el ahmadi
eredivisie
feyenoord
vitesse
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi