Larache: Spaanse lerares urenlang ontvoerd

marokko
0
4 dec '17
Een verschrikkelijke ervaring voor de Spaanse vrouw.

Het kleine dorpje Arbaa Aiacha, in de provincie Larache, was op zondag 3 december het toneel van een ontvoering. Een Spaanse vrouw, een lerares aan het Luis Vives College in Larache, werd na enkele uren ontvoering door de gendarmerie bevrijdt. 

Toen ze met hun voertuig terugkeerden van Tetouan naar Larache, werden het slachtoffer en haar man in Arbaa Aiacha staande gehouden door een voertuig dat hen al een tijdje van een afstand had gevolgd, meldt de site Larache24. De ontvoerders haalden de man uit het voertuig en gaven de vrouw het bevel om verder te rijden naar een onbekende locatie.

De Spaanse man nam, zodra de twee voertuigen uit zicht waren, contact op met de gendarmerie die direct een zoektocht met een helikopter begon. Toen de agenten de vrouw en de ontvoerders hadden gelokaliseerd vluchtten de ontvoerders snel weg, waarbij de Spaanse vrouw gewond raakte aan haar hand. Er is nog onderzoek gaande om de daders te vinden.

De Spaanse ambassade in Marokko stuurde ambtenaren naar Larache om te informeren naar de situatie en om de lerares bij te staan.

© Redactie 2017
marokko
larache
ontvoering
spaanse
lerares
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?