'Nike Pro Hijab' nu verkrijgbaar voor alle sportieve dames

algemeen
4
6 dec '17
Reeds aangekondigd in maart 2017 is de 'Nike Pro Hijab' nu verkrijgbaar.
De 'Nike Pro Hijab'  is een sluier die is ontworpen voor het beoefenen van sport. Er werd een jaar aangewerkt en werd getest door onder andere de Amerikaanse schermster Ibtihaj Muhammad, Emirati kunstschaatsster Zahra Lari en de Egyptische fitnessinstructrice, duiker, bergbeklimster, marathonloopster Manal Rostom.

De sluier is verkrijgbaar in XS/S en M/L; in de kleuren zwart en grijs. Het is gemaakt van de duurzame enkellaagse Nike Pro Mesh, Nike's meest ademende stof met kleine strategisch geplaatste gaten voor optimaal ademend vermogen, maar blijft wel volledig ondoorzichtig.

Het gaas is ook uitrekbaar en zorgt voor een perfecte pasvorm. Het past zich dus zowel aan aan het hoofd van de persoon die de sluier draagt ​​als aan de sport. Kunstschaatsen vereist bijvoorbeeld een strakkere pasvorm voor het draaien.

Er zijn fijne draden gebruikt rond de nek om schuren en irritatie te voorkomen, dit kan optreden wanneer de atleet zweet.

De 'Nike Pro Hijab' is nog niet in alle Nederlandse Nike-winkels te vinden, maar is sowieso al wel online te bestellen via de officiële website van Nike. De 'Nike Pro Hijab' kost 30 euro.

Photocredit: Nike.com 
© Redactie 2017
hijab
nike
sport
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eu
malaga
mogherini
turkije
gianni infantino
dgsn
al ittihad
galatasaray
younès belhanda
süper lig
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten