President van Madagaskar brengt volgende maand bezoek aan Marokko

buitenland
0
6 dec 14:03
Het bezoek heeft met name als doel om de bilaterale betrekkingen te versterken.
De president van Madagascar, Hery Rajaonarimampianina, wordt in januari in Rabat verwacht voor een officieel bezoek aan Marokko.

Het staatshoofd van Madagaskar, vergezeld van een ministeriële delegatie, zal bij deze gelegenheid een reeks gesprekken voeren, waaronder ook met Koning Mohammed VI. De reis zou zich concentreren op gesprekkens over het versterken van het bilaterale partnerschap, maar ook over verschillende kwesties betreffende de ontwikkeling, migratie en veiligheidsbelangen van Afrika, meldt Lefr360.

"De voorbereidingen voor de organisatie van dit bezoek zijn aan de gang", geven bronnen uit Rabat en Madagaskar te kennen.

Koning Mohammed VI heeft op 21 november 2016 een officieel bezoek aan Madagaskar gebracht, dit resulteerde in de ondertekening van 22 samenwerkingsovereenkomsten om een ​​nieuwe dynamiek in het bilaterale partnerschap te stimuleren. In oktober van dit jaar stuurde Koning Mohammed VI met spoed medische hulp naar Madagaskar om te helpen bij de longpestepidemie die het land toen trof.
marokko
madagascar
president
betrekkingen
versterken
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
al quds
rico verhoeven
real madrid
demonstratie
jamal ben saddik
glory redemption
wk voor clubs
wydad casablanca
achraf hakimi
palestina
casablanca
atlasleeuwen
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
spanje
rabat
daesh
wk 2018
politie
aanslag
turkije
al hoceima