WK voor Clubs: 'RSC Anderlecht stuurt scout voor Bencharki'

sport
9
7 dec '17
De enkelvoudig Marokkaans-international kan uitkijken op serieuze interesse van de Jupiler Pro League-formatie.
Met zijn huidige club Wydad Casablanca zal Achraf Bencharki het aankomende zaterdag op gaan nemen tegen het Mexicaanse Pachuca. Gedurende zijn eerste WK voor Clubs-optreden zal de 23-jarige spits bekeken worden door scouts van de Belgische topclub RSC Anderlecht, de Brusselse club is namelijk al geruime tijd geïnteresseerd in de diensten van de enkelvoudig Marokkaans-international. Volgens het medium La Dernière Heure zou het heel goed kunnen dat deze interesse zich gaat vertalen naar een transfer, deze winter nog. 

Vooral vorig seizoen en deze jaargang tijdens de CAF Champions League wist Bencharki te imponeren, uit 28 wedstrijden kwamen (CAF Champions League en Botola Pro) 8 doelpunten en 7 assists rollen. In de recentelijke CAF Champions League-winst (automatische plaatsing voor WK voor Clubs) was Bencharki ook een niet te missen schakel. 

Meerdere concurrenten voor Bencharki's handtekening
RSC Anderlecht zal echter wel snel moeten schakelen, wil het de strijd winnen om Bencharki's handtekening. Eerder werd namelijk al bekend dat diverse Europese topclubs de aanvaller op hun lijstje hebben staan voor de komende transferwindow. Te denken is aan Borussia Dortmund, OGC Nice, Saint-Étienne en FC Toulouse.

Photocredit: Yahoo Sport ES
marokko
atlasleeuwen
achraf bencharki
wydad casablanca
rsc anderlecht
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
algerije
genoa cfc
spoorwegongeval
rohingya
regering
bondscoach
amsterdam
jamal sellami
onderzoek
vrouwen
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
marrakech
hervé renard
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
al hoceima