De mysterieuze verdwijning van Wissal, 12 jaar oud, in Casablanca (video)

marokko
5
7 dec '17
Wissal ging melk kopen, maar kwam nooit meer thuis.

Wissal verdween afgelopen zaterdag in Sidi Othmane waar ze woont met haar ouders en haar broer. Het meisje was naar buiten gegaan om melk te kopen in opdracht van haar vader, maar ze kwam nooit thuis.

Volgens een getuige en inwoner van de buurt, sprak Wissal tegen twee mensen in een auto, voor de supermarkt omstreeks 19:00, een paar meter van het huis. De getuige dacht dat hij een familielid was. "Ik heb nooit een vermoeden gehad. Wissal was rustig aan het kletsen met een man die tegen een auto leunde en ik zag geen tekenen van dwang of kidnapping, in welk geval ik zou hebben ingegrepen", zegt de jongeman.

Maar Wissal komt niet thuis en het gezin begint zich serieus zorgen te maken. Ze waarschuwen de autoriteiten en gaan op zoek naar het meisje, zonder resultaat. Een paar minuten later ontvangt de moeder van Wissal berichten op WhatsApp van het nummer van haar dochter. "Ze willen me vermoorden", "Help". Berichten die de familie van de tiener in extreme paniek doen instorten en het spoor van ontvoering bevestigen.

Nog verrassender is dat er zelfs een video-oproep is gedaan op WhatsApp met Wissal. De familie vraagt haar vervolgens om de locatie met behulp van de GPS te verzenden en leggen haar uit hoe dat moet. De tiener slaagt erin haar missie te volbrengen. Maar eenmaal op de aangegeven plaats, vindt de familie geen spoor van Wissal. Helaas werd het contact later verbroken met het meisje, haar telefoon wordt sindsdien doorgeschakeld naar haar voicemail.

De politie heeft een onderzoek geopend en hoort momenteel getuigen, buren en het gezin van het meisje, en inspecteert het huis van Wissal.

YouTube link

Videocredit: Lefr360


© Redactie 2017
marokko
casablanca
verdwijning
wissal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?