Glory Redemption: Ben Saddik vs. Verhoeven vanavond ook op Arryadia (video)

marokko
56
9 dec '17
Een iets minder spectaculair affiche dan Verhoeven vs. Hari, maar alles duidt erop dat het vanavond genieten geblazen gaat worden!

In de aanloop naar dit wereldtitelgevecht werd de spanning al flink opgebouwd: denk aan het moment dat Ben Saddik Verhoeven de ring in riep om hem uit de dagen (red. winstpartij tegen Inocente, maart van dit jaar) en de staredown waar de sfeer op een gegeven moment zo grimmig werd dat beide vechters uit elkaar moesten worden gehaald. Het heeft er alle schijn van dat de kickboksliefhebber vanavond, mits het niet uitdraait op een anticlimax, kan gaan genieten van een verhitte partij kickboks. 

Uit de verschillende interviews van afgelopen periode werd duidelijk dat beide vechters elkaar het licht niet in de ogen gunnen. Tijdens de staredown, die bijna uitdraaide op een knokpartij, zouden over en weer heftige verwensingen zijn gedaan, hetgeen resulteerde in het spugen van Ben Saddik op Verhoeven. Het is zometeen aan de 27-jarige Ben Saddik om ten koste van Verhoeven de wereldtitel zwaargewicht in de wacht te slepen. Laten we hopen dat hij net zoals in 2011 aan het langste eind gaat trekken. 

Uitzendgegevens:
Glory 49 Redemption, met als hoofdpartij: wereldtitelgevecht Verhoeven vs. Ben Saddik
tijd: 21:00 (Nederlandse tijd)
zenders: Ziggo Sport en Ziggo Sport Select (alleen voor abonnees), Arryadia HD 

Bekijk hieronder het weegmoment van gisteren:

YouTube link

Photocredit: NOS Sport

© Redactie 2017
marokko
jamal ben saddik
rico verhoeven
glory redemption
titelgevecht
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?