Ontvoeringszaak Wissal: Drie verdachten deze week voor de rechtbank

marokko
0
13 dec '17
Wissal zelf is nog volledig in shock.

De drie verdachten die zijn gearresteerd voor ontvoeringen van het twaalfjarige meisje Wissal zullen deze week voor de rechter verschijnen bij de rechtbank van eerste aanleg in Casablanca. 

De drie verdachten werden afgelopen zondag gearresteerd en verwezen naar de officier van justitie van de rechtbank van eerste aanleg in Casablanca, die besloot de zaak over te dragen aan de onderzoeksrechter. Een nieuwe hoorzitting is gepland in het midden van de week, meldt een familielid aan Lefr360.

De drie verdachten, tussen de 21 en 28 jaar oud, zitten momenteel in detentie in de Oukacha-gevangenis. 

Wissal is nog steeds in shock na de traumatische ontvoering. De tante van het meisje vertelt aan Lefr360 dat haar nichtje het moeilijk heeft. "Ze heeft angstaanvallen, kan 's nachts niet slapen en gaat niet meer naar school".

Ter herinnering, Wissal verdween op zaterdag 2 december. Ze was erop uitgestuurd om melk te kopen op verzoek van haar vader, maar kwam daarna niet meer thuis. Het gezin alarmeerde de autoriteiten die vervolgens op zoek gingen naar Wissal. Het 12-jarige meisje werd vijf dagen later, donderdag 7 december, veilig en gezond gevonden in Hay Moulay Rachid in Casablanca.

© Redactie 2017
marokko
casablanca
ontvoering
wissal
rechtbank
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?