WK voor Clubs: Boussoufa en co. in slotfase onderuit tegen Real Madrid (video)

sport
2
13 dec '17
Heel even leek het erop dat de ploeg van de Nederlandse coach Henk ten Cate ging stunten tegen de regerend wereldkampioen.
Op papier de underdog, binnen de lijnen een taaie tegenstander voor titelhouder Real Madrid. Mbark Boussoufa ging vanavond met Al Jazira onderuit tegen de Madrilenen in een wat je kan noemen, enerverende wedstrijd. Na laat in de eerste helft op een 1-0 voorsprong te zijn gekomen, leek het er heel even op dat Boussoufa zijn tegenstander diep in de problemen ging brengen. Vlak na de rust tekende de Marokkaans-international voor de 2-0, een treffer die uiteindelijk door tussenkomst van de videoscheidsrechter wegens buitenspel werd afgekeurd. 

Toen het erop begon te lijken dat men ging verlengen, was het niemand minder dan de net ingebrachte Gareth Bale die het bevrijdende doelpunt maakte voor zijn ploeg. De door blessure geteisterde Welshman kon op aangeven van Lucas Vásquez de treffer maken die 'de Koninklijke' naar de finale van dit WK leidt. Achraf Hakimi die lange tijd tussen bank en basis in heeft gependeld mocht van Zidane tijdens dit duel aan de aftrap verschijnen. De back liet, over de gehele wedstrijd genomen, een redelijke indruk achter. 

Bekijk hieronder een korte samenvatting van dit treffen: 


YouTube link


Photocredit: FIFA.com
© Redactie 2017
marokko
atlasleeuwen
wk voor clubs
al jazira
real madrid
mbark boussoufa
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eu
malaga
mogherini
turkije
gianni infantino
dgsn
al ittihad
galatasaray
younès belhanda
süper lig
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten