Een gnawa-groep genomineerd voor de Grammy Awards 2018

lifestyle
0
14 dec '17
De gnawa-groep Innov Gnawa is genomineerd voor de Grammy Awards 2018.
De gnawa-groep Innov Gnawa is, naast andere grote namen uit de muziekwereld, genomineerd voor de Grammy Awards 2018. De band is genomineerd in de categorie "Best dance recording" met het lied "Bambro Koyo Ganda" met Bonobo.

De Grammy Awards (oorspronkelijk Gramophone Awards genoemd) worden algemeen beschouwd als een van de belangrijkste muziekprijzen ter wereld, vergelijkbaar met de Oscars voor de filmwereld. De onderscheidingen worden jaarlijks in de Verenigde Staten door de National Academy of Recording Arts and Sciences (NARAS) uitgereikt om artistieke en technische prestaties in het muziekvak te eren.

De jury bestaat uit artiesten en professionele muziektechnici, die een keus maken uit genomineerden: musici, artiesten, arrangeurs, tekstschrijvers, producenten, dirigenten, componisten en muziektechnici in vele categorieën. Er is tevens een categorie 'gesproken woord', waarvoor ook bekende politici als Jesse Jackson, Franklin D. Roosevelt, Martin Luther King en Hillary Clinton ooit een Grammy hebben ontvangen.

De bekendmaking van de winnaars van de Grammy Awards 2018 zal plaats vinden op 28 november.

Photocredit: Medias24
© Redactie 2017
gnawa
grammy awards
nominatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
italie
doden
turkije
genua
kinderen
zomerkamp
schaap
madonna
erdogan
marokkaanse
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
hervé renard
tanger
frmf
mohammed vi
spanje
marrakech
rabat
ajax
eredivisie
amsterdam
daesh