35 miljoen Tramadol capsules in beslag genomen in de haven van Tanger Med

buitenland
0
14 dec '17
Een flinke vangst van de Koninklijke Gendarmerie.
De Koninklijke Gendarmerie in Tanger legden dinsdag 12 december beslag op een container in de haven Tanger Med, deze bevatte 700 dozen met in totaal 35 miljoen capsules van het geneesmiddel Tramadol (25 miljoen 200 mg en 10 miljoen 225 mg). 

Tramadol is een morfine-achtige pijnstiller die tot de opioïden gerekend wordt. Tramadol valt niet onder de Opiumwet, in tegenstelling tot de iets zwaardere opiaten/opioïden zoals onder meer morfine en methadon.  Tramadol wordt echter vaak gebruikt als drugs.

De tramadol was afkomstig uit Azië en bedoeld voor een Afrikaans land, meldt het Marokkaanse persbureau MAP. Om welk Afrikaans land het zou gaan werd niet gespecificeerd.

Er is een onderzoek geopend om de vertakkingen bloot te leggen van het netwerk dat betrokken is bij deze internationale handel.

Tijdens het jaar 2017 legde de Koninklijke Gendarmerie, in twee operaties uitgevoerd in de haven van Tanger Med in juli en oktober, beslag op 2.880.000 capsules Tramadol (120 mg) en 501.000 tabletten van het geneesmiddel Tab-Teedoll-p (wat tramadol bevat).
marokko
tanger med
tramadol
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
hakim ziyech
eredivisie
kinderen
marokkaanse
visserijovereenkomst
onderhandelingen
eu
transfer
el othmani
schietpartij
atlasleeuwen
casablanca
wk 2018
tanger
mohammed vi
hervé renard
rabat
spanje
frmf
marrakech
daesh
agadir
ajax
amsterdam