Benatia: 'Doe Dua voor ons broertje Nouri'

sport
1
15 dec '17
Een prachtig gebaar van de captain van het Marokkaanse elftal op deze gezegende Jumu3ah!
Abdelhak Nouri is nog steeds niet onder ons in de staat waar we hem allen zo graag in zien. De nog maar 20-jarige Nouri kampt nog altijd met de gevolgen van het hartfalen wat hij afgelopen zomer opliep. Uit de laatste officiële gezondheidsupdate van Ajax en de verschillende uitingen die de familie in de media deed kunnen we opmaken dat er nauwelijks sprake is van herstel. Op bepaalde dingen zou Abdelhak nog enigszins reageren, verder dan dat is het helaas nog niet gekomen. 

Benatia doet een oproep aan alle moslims
Een hoogst uitzonderlijke gebeurtenis die zowel binnen- als buiten de landsgrenzen het nieuws lange tijd heeft gedomineerd. Rondom de gewonnen WK-kwalificatiewedstrijd tegen Ivoorkust (red. 0-2) stonden vele supporters en verschillende internationals al stil rondom deze gebeurtenis, aanvoerder Medhi Benatia deed vandaag opnieuw een oproep. Via z'n social mediakanalen schreef de 30-jarige Juventus-verdediger het volgende: ''Ik wil vandaag alle gelovigen een gezegende Jumu3ah wensen. Daarnaast roep ik jullie op om stil te staan bij de gezondheidssituatie van ons broertje Nouri. Allahuma rabba an-nasi adhib al-ba'ss oua ishfi anta as-shafi la sifha'a illa shifa ouk shifa'an la youghadirou saqa-man.''

Net zoals we bij iedere andere broeder of zuster in nood of in welke situatie dan ook moeten stilstaan, moeten we dat ook bij deze topper doen. Dat Abdelhak Nouri Incha'Allah een voorspoedig herstel tegemoet mag zien en dat het de gehele Ummah goed afgaat in dit wereldse leven!

Photocredit: @MedhiBenatia (Twitter)
© Redactie 2017
marokko
medhi benatia
juventus
abdelhak nouri
ajax
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eu
malaga
mogherini
turkije
gianni infantino
dgsn
al ittihad
galatasaray
younès belhanda
süper lig
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten