Asilah: Einde gemaakt aan diefstal van schoenen in moskeeën

buitenland
1
15 dec '17
Een man stal schoenen in moskeeën om ze te verkopen en met het geld drugs te kopen.
De inwoners van de stad en slachtoffers van dit individu, slaakten een zucht van opluchting. De dief die schoenen in de moskeeën van Asilah stal is opgepakt. 

Veel inwoners van Asilah gingen blootsvoets naar huis na het bidden in de moskeeën van de stad. Een individu stal daar schoenen van mensen die het gebed in de moskee gingen verrichten, wachtend op hun spirituele plicht pleegde de dief deze misdaad.

Maar de diefstal van de schoenen is nu gelukkig gestopt. Als gevolg van meerdere klachten werd de dief gearresteerd nadat politieagenten hem op heterdaad hadden betrapt. Volgens ooggetuigen arresteerden leden van de gerechtelijke politie van het distict Asilah en politieagenten in burgerkleding de man in een moskee in het centrum van de stad. Hij werd voor ondervraging naar het politiebureau overgebracht.

Lefr360 meldt dat volgens bronnen de schuldige 39 jaar oud is en een lang strafblad heeft. Hij bekende dat hij de schoenen uit de moskeeën in de stad stal om ze door te verkopen en er vervolgens drugs voor kocht.
© Redactie 2017
marokko
asilah
moskeeën
schoenen
diefstal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
bouknadel
comoren
afrika cup 2019
turkije
trein
khashoggi
treinongeval
doden
saoedi-arabië
eu
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
spanje
eredivisie
rabat
hakim ziyech
amsterdam