Beni Mellal: Tienermeisje verzint eigen ontvoering om losgeld te gebruiken voor uitje met vriend

marokko
5
18 dec '17
Een heel bizar en absurd verhaal!

Een tienermeisje in de regio Béni Mellal heeft vorige week haar eigen ontvoering verzonnen. Het meisje wilde een paar dagen met haar vriend in Marrakech doorbrengen zonder dat haar ouders hier achterkwamen.

De vader van het meisje kreeg een anoniem telefoontje van een man die naar verluidt het meisje had ontvoerd en losgeld eiste. Volgens het medium Al Massae in zijn editie van 17 december, contacteerde de paniekerige vader onmiddellijk de politie in de stad Beni Mellal. De oorsprong van het telefoontje werd door de politie achterhaald en zodoende wist men de persoon te lokaliseren bij het busstation van El Kelaâ des Sraghna.

Na zijn arrestatie onthulde de zogenaamde ontvoerder dat het meisje zat te wachten op het busstation in Marrakech, waar ze samen een paar dagen hoopten door te brengen.

De twee tieners biechten de onderzoekers op dat ze het ontvoeringsverhaal hadden verzonnen om de familie van het meisje voor de gek te houden. Ze hoopten het losgeld te gebruiken om hun uitje te financieren.

© Redactie 2017
marokko
beni mellal
ontvoering
tiener
verzonnen
opmerkelijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?