Het liefdesverhaal van een Marokkaan en een Maleisische

marokko
7
21 dec '17
Er zijn ontmoetingen die ons leven totaal veranderen.

Er zijn ontmoetingen die ons leven totaal veranderen, en dat is wat er gebeurde met Badr Kebdani. Twee jaar geleden besloot Kebdani om lekker op vakantie te gaan naar Singapore en Maleisië. In dit tweede land ontmoette hij Aiffa Syakirin Abd Majid. Maar op dat moment kon de vakantieganger zich zeker niet voorstellen dat zij zijn vrouw zou worden. Andersom trouwens ook niet.

Het begint allemaal als Kebdani de Grab-service, een soort van "Aziatische Uber", belt om hem naar het vliegveld te brengen. Aiffa Syakirin Abd Majid is zijn chauffeuse. Ze beginnen in de taxi een discussie, die de hele rit zal duren. Voordat hij uitstapt, wisselen ze hun telefoonnummers uit en beginnen ze met elkaar te smsen, appen en skypen.

Eenmaal in Marokko gaat de correspondentie verder en wordt de vriendschap later omgezet in een relatie. Zelfs de 11.540 km die hun twee landen scheiden, kan de twee niet uit elkaar houden. Aan het einde van het tweede jaar heeft Kebdani opnieuw vakantie en keert terug naar Maleisië, waar hij zijn liefde voor de Maleisische uit en om haar hand vraagt.

De bruiloft vond afgelopen weekend plaats. Abd Majid post op haar Instagram-account (@missjumboqueen) enkele foto's van de bruiloft. De posts genereerden meer dan 11.000 likes, de internetbezoekers werden geraakt door het prachtige liefdesverhaal en door het feit dat de jonge Maleisische zichzelf accepteert zoals ze is. Over dit onderwerp, geciteerd door de Maleisische site Coconuts, zegt ze dat haar man van haar houdt om wie ze is, niet om haar uiterlijk. "Hij laat me nooit slecht voelen vanwege mijn gewicht en zegt dat hij van mijn vrolijke, eerlijke en liefhebbende persoonlijkheid houdt."

© Redactie 2017
marokko
maleisië
liefdesverhaal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?