Khaled Meshaal bedankt Koning Mohammed VI voor de steun aan Al Quds (video)

marokko
10
27 dec '17
De voormalig leider van Hamas is voor een tweedaags bezoek in Marokko.

Khaled Meshaal, voormalig leider van de Palestijnse Hamas-beweging, bedankte gisteren Koning Mohammed VI vandaag voor zijn steun aan al-Quds na het controversiële besluit van de Amerikaanse regering om de Heilige Stad als de hoofdstad van Israël te erkennen.

"Ik dank de Koning dat hij me de deuren van Marokko heeft geopend, vooral toen hij hoorde dat ik het Koninkrijk zou bezoeken. Ik ben blij dat ik in Marokko ben, een land waar we van houden", zei hij toen hij aankwam op het hoofdkantoor van de Partij van Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD) in het district Orangers in Rabat, waar afgevaardigden van de partij hem verwelkomden.

Meshaal bevestigde dat hij, naast het hoofd van de regering Saad Eddine El Othmani, in Rabat ook zal samenkomen met de leiders van verschillende politieke partijen. Er is vanavond een diner ter ere van hem georganiseerd, daarvoor zal hij ontvangen worden door de voorzitters van het Huis van Afgevaardigden en het Huis van Raadsleden, Habib El Malki en Hakim Benchemass.

YouTube link

Videocredit: Lefr360

© Redactie 2017
marokko
al quds
mohammed vi
khaled meshaal
hamas
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi