Transfer Talks: 'Arsenal biedt 40 miljoen euro voor sterkhouder Benatia'

marokko
8
29 dec '17
De captain van de nationale ploeg ligt momenteel heel lekker in de transfermarkt, zo goed dat 'the Gunners' hun oog lieten vallen op de ijzersterke mandekker.

Arsenal ving onlangs bot als we het Italiaanse medium Calciomercato mogen geloven. De Premier League-formatie, al jarenlang geleid door de Fransman Arsène Wenger, kampt sinds het begin van het seizoen al met problemen achterin. In 20 competitiewedstrijden kreeg de Londense topclub maar liefst 25 doelpunten om de oren, iets wat de technische directie uit het Emirates Stadium maar al te graag veranderd wil zien. 

Juventus weigert Benatia van de hand te doen
Na een door blessureleed verstoord avontuur in de Bundesliga lijkt Medhi Benatia zijn vorm, zoals we hem kennen uit z'n tijd bij AS Roma, weer te hebben hervonden. De inmiddels 30-jarige Marokkaans-international vocht zich onlangs in het basiselftal van 'de Oude Dame' en is onomstreden: afgelopen zondag bijvoorbeeld kroonde hij zich tot matchwinner tegen zijn oude club AS Roma (red. 1-0). 

Alle reden dus voor Juventus om hun contractspeler binnen boord te houden, het ogenschijnlijke bod van maar liefst 40 miljoen euro uit Londen lijkt dan ook te zijn gelaten voor wat het was. Benatia heeft in Turijn nog een verbintenis lopen tot medio 2020. 

Photocredit: Yahoo Sports FR

© Redactie 2017
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
medhi benatia
juventus
serie a
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?