Emiraten doneren materiaal aan politie in Rabat

marokko
8
30 dec '17
De donatie komt ten gunste aan de Rapid Response Teams (RRT) in de hoofdstad van Marokko.

De politie van Rabat heeft zojuist de uitrusting van de Rapid Response Teams (RRT) versterkt na ontvangst van een donatie uit de Emiraten, bestaande uit 10 snelle interventie busjes en 100 bromfietsen voor patrouilles.

"We hebben deze vrijdag deze belangrijke donatie ontvangen in het kader van de bilaterale samenwerking tussen Marokko en de Verenigde Arabische Emiraten en de uitstekende relaties die de twee landen verenigen", zei Mustapha Moufid, het hoofd van de politie in Rabat.

De overdrachtsceremonie vond plaats op een van de politiehoofdkantoren in Rabat, gelegen in de wijk Yacoub el Mansour, bericht Lefr360.

Deze hoeveelheid materiaal komt op het juiste moment, zodat de verschillende diensten van de hoofdstad hun arbeidsomstandigheden in de straten en slagaders van de hoofdstad kunnen verbeteren, vooral tijdens de jaarwisseling.

Dit geschenk, dat werd overhandigd aan Mustapha Moufid door de chargé d'affaires van de ambassade van de Verenigde Arabische Emiraten in Rabat, Saïd Mahir el Qatabi, werd toegekend door Abu Dhabi's kroonprins Mohammed Bin Zayed Al Nahyan.

© Redactie 2017
marokko
rabat
emiraten
donatie
politie
materiaal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?