Transfer Talks: 'Tannane kan mogelijk terugkeren bij Saint-Étienne'

marokko
2
1 jan '18
Het lijkt erop dat Tannane zich deze winterse transferperiode nog gaat voegen bij de club waar hij onder contract staat.

Nadat eerder deze week duidelijk werd dat er voor Ousamma Tannane geen toekomst meer is bij zijn huurder Las Palmas, duiken er vandaag berichten op in de Franse media dat zijn contractclub hem weer in zou willen lijven. De voormalig speler van sc Heerenveen en Heracles Almelo mag zich opnieuw gaan bewijzen bij Saint-Étienne, de club die hem dus eerder tijdelijk van de hand deed aan Primera Division-formatie Las Palmas. Die uitleenperiode liep allerminst uit op een succes, Tannane werd zelfs een tijd geschorst na het handgemeen wat hij met ploeggenoot Loïc Rémy had. 

Matige periode in La Liga
Het lijkt er dus dan ook op dat Tannane binnenkort weer te bewonderen zal zijn in de Ligue 1, de competitie waar hij in de winter van 2016 naartoe verkaste voor een transfersom van om en nabij de 2,5 miljoen euro. Voor hekkensluiter Las Palmas kwam de 8-voudig Marokkaans-international tot 10 competitieoptredens, tot scoren of assists kwam hij niet. In de Copa del Rey was hij wel goed voor 2 assists. 

Photocredit: Saint-Étienne

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
ousamma tannane
saint-etienne
transfermarkt
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?