Mastour: 'Mijn doel is met Marokko naar het WK gaan' (video)

marokko
13
4 jan '18
De international die in 2015 werd binnen gehengeld door toenmalig bondscoach Badou Zaki blikt met beIN Sports terug op de afgelopen jaren.

Hachim Mastour is, we zouden het graag anders hebben gezien, geen schim meer van het 'wonderkind' waar hij een aantal jaar geleden nog mee werd betiteld. Na mislukte uitleenperiodes bij respectievelijk Málaga CF en PEC Zwolle mag de 19-jarige enkelvoudige Marokkaans-international nu enkel meetrainen met het eerste elftal van de club waar hij voorheen de jeugdopleiding doorliep, AC Milan. 

Nu het WK aanstaande is laten vele internationals, ongebruikt of uit beeld geraakt, van zich horen. Zo ook Mastour, tegenover het Qatarese sportmedium beIN Sports blikt de rechtsbenige aanvaller terug op een aantal bewogen jaren. Voor AC Milan is Mastour, sinds het moment dat hij werd overgeheveld naar het eerste elftal, niet tot een officieel optreden gekomen. Debuteren voor het eerste van de 'Rossoneri' deed hij alleen in de International Champions Cup (red. 30 juli 2015 tegen Real Madrid). 

Bekijk hieronder het interview van Mastour met beIN Sports (Arabisch vertaald):

YouTube link

Photocredit: beIN Sports MENA

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hachim mastour
ac milan
wk 2018
herve renard
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?