CAF Awards: Marokkaanse club en internationals vallen in de prijzen

sport
0
5 jan 19:00
Waar de prijs voor 'Afrikaans Voetballer v/h Jaar' deze editie ten deel is gevallen aan Mohamed Salah, pakte de Marokkaanse vertegenwoordiging ook hier en daar wat mee.
Vandaag werd bekend naar welke clubs, coaches en teams de prijzen van de CAF gingen. De Afrikaanse voetbalbond zet jaarlijks haar voetbalvertegenwoordiging in het zonnetje door het nomineren en uiteindelijk uitreiken van prijzen in verschillende categorieën.

Waar Karim El Ahmadi sneuvelde in de strijd om de titel voor 'Afrikaans Voetballer v/h Jaar' was er voor zowel Wydad Casablanca als hijzelf en enkele Marokkaanse internationals wat te vieren. Wydad werd namelijk verkozen tot 'Afrikaanse Club v/h Jaar'. In het 'Elftal v/h Jaar' (samengesteld door fans) zaten maar liefst 4 Marokkaanse internationals, te weten: Karim El Ahmadi, Khalid Boutaïb, Mohammed Ounnajem en tenslotte ook Wydad's spits Achraf Bencharki.

Afrikaans Voetballer v/h Jaar

De laatste keer dat Marokko de 'Afrikaanse Voetballer v/h Jaar' wist af te leveren was in 1998. Toen kreeg voormalig international en huidig assistent-bondscoach Mustapha Hadji die prijs in handen.

Photocredit: Conféderation Africaine de Football (CAF)
© Redactie 2018
caf
awards
wydad
el ahmadi
atlasleeuwen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
transfer
hadj
feyenoord
abdelhak nouri
la liga
italie
marokkaanse
schaap
turkije
saudi-arabie
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
hervé renard
tanger
frmf
mohammed vi
spanje
marrakech
rabat
ajax
eredivisie
amsterdam
daesh