Meesteroplichter gearresteerd in Tanger

marokko
0
8 jan '18
De man was onder andere in het bezit van diverse valse universitaire diploma's en een administratieve stempel van een arts.

De justitiële politiebrigade van het district Beni Makada in Tanger arresteerde een 41-jarige man wegens vermeende betrokkenheid bij oplichting en fraude, meldde het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGNS).

De doorzoeking van het huis en het voertuig van de man resulteerde in de inbeslagneming van 12 draadloze communicatieapparaten, 45 valse journalistieke perskaarten, studentenkaarten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, evenals 17 kaarten van fictieve burgerlijke verenigingen en 6 valse universitaire certificaten en diploma's met de naam van de beklaagde, specificeert het DGSN in de verklaring.

De verdachte werd gearresteerd in het bezit van een militaire pet, een administratieve stempel namens een arts, evenals een tiental elektronische apparaten waaronder tablets, computers en mobiele telefoons, voegde de verklaring toe.

De man werd in politiehechtenis geplaatst ter beschikking van het onderzoek om de ins en outs van deze zaak toe te lichten en om alle misdaden vast te stellen die hij zou hebben gepleegd of waarbij hij zou zijn betrokken, sluit dezelfde bron af.

Photocredit: H24Info

© Redactie 2018
marokko
tanger
oplichter
dgsn
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?