Abderraouf's zoon ontkracht geruchten over overlijden van zijn vader
Er gaan al enkele dagen geruchten dat Abderraouf zou zijn overleden, die informatie klopt niet.
08 January 2018
shownieuws

Abderraouf's familie pleit voor respect en terughoudendheid. Er werd zelfs speciaal een boodschap opgenomen voor Dounia Batma, die op haar Facebook-pagina het overlijden van de komiek had gedeeld.

"Dounia Batma en Badr Soultane meldden de dood van mijn vader. Ik vraag deze mensen en vooral Dounia Batma om te stoppen met het schrijven van iets. En ik raad hen aan om bij onze familie te informeren over de gezondheidstoestand van onze vader. Dounia en alle anderen moeten zeker weten wat zij zeggen en schrijven", zei Abderraouf's zoon Oussama Tounsi in een video op Facebook.

Wat de gezondheidstoestand van de komiek betreft, zegt Oussama Tounsi dat hij steeds beter wordt. "Vanochtend verliet mijn vader de intensive care", vertelde zijn oudste zoon, Hissane, aan het nieuwsmedium Lefr360.

Op haar Facebook-pagina reageerde de dochter van de komiek, Dounia Tounsi, ook verontwaardigd over de geruchten dat haar vader zou zijn overleden. "Stop alsjeblieft met de geruchten!", schreef ze. 

Abderrahim Tounsi, alias Abderraouf, is sinds vrijdag 5 januari opgenomen in het militaire hospitaal van Rabat nadat Koning Mohammed VI besloot om te betalen voor zijn ziekenhuisopname.

marokko
abderraouf
geruchten
overleden
oussama tounsi
dounia batma
nepnieuws ontkracht
abderrahim tounsi
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi