Interlandcarrière: 'Renard onder de indruk van toekomstig SSC Napoli speler'

sport
10
10 jan 17:47
Als het aan Renard ligt dan zit Zinedine Machach tegen Servië en Oezbekistan al bij de selectie van de Leeuwen v/d Atlas.
De 22-jarige transfervrije Zinedine Machach, zoon van een Algerijnse moeder en een Marokkaanse vader, is momenteel heel erg dicht bij een overstap naar SSC Napoli. Meerdere Italiaanse bronnen melden dat de voormalig speler van Olympique Marseille en FC Toulouse zich morgen in Napels meldt voor de medische keuring. Spelen in het eerste van de Italiaanse topclub, dat zit er voor de centrale middenvelder voorlopig nog niet in. Bekend is dat hij na het tekenen van zijn meerjarige contract meteen uitgeleend zal worden aan een andere formatie. Het is nog onbekend welke club zich tijdelijk aan hem zal gaan verbinden. 

'Renard ziet een directe versterking in Machach'
Naast dit transfernieuwtje ziet het er ook naar uit dat de speler in kwestie zich binnenkort op mag gaan maken voor een interlanddebuut. Het doorgaans goed ingevoerde Al Massae weet namelijk te melden dat bondscoach Hervé Renard erg geïnteresseerd is in de aanvaller. Hij zou binnen afzienbare tijd om de tafel gaan zitten met de toekomstige SSC Napoli contractspeler om hem ervan te overtuigen voor zijn vaderland te kiezen. 

Photocredit: Gazzetta dello Sport
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hervé renard
zinedine machach
olympique marseille
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
bouknadel
treinongeval
afrika cup 2019
comoren
trein
istanbul
saoedi-arabië
khashoggi
hulp
sahara
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
spanje
eredivisie
rabat
hakim ziyech
amsterdam