Aan de slag in Marokko?

marokko
1
10 jan '18
Meld je aan en www.baneninmarokko.nl gaat voor jou op zoek naar de juiste uitdaging!

De zomers in Marokko duren altijd te kort, gevoelsmatig dan! Door de positieve economische ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen zijn er steeds meer mogelijkheden in ons vader/moederland.

Bedrijven vanuit geheel Europa openen vestigingen in verschillende Marokkaanse steden, zelfs Nederlandstalige bedrijven hebben hun weg gevonden richting het zuiden. De beste uitweg om de korte zomer te verlengen met een aantal maanden, jaren en zelfs een permanent verblijf behoort tot de opties. Wat het best bij jou past!

www.baneninmarokko.nl heeft deze ontwikkelingen de afgelopen jaren ook nauw gevolgd en heeft besloten dat wij hier ook een bijdrage aan willen leveren. In samenwerking met betrouwbare, plaatselijke ervaringsdeskundige en organisaties willen wij een platform lanceren waar kandidaten zich kunnen aanmelden, die voor een korte of langere periode een geschikte werkervaring willen opdoen in Marokko. Meld je aan en www.baneninmarokko.nl gaat voor jou op zoek naar de juiste uitdaging! Durf jij het aan?

© Redactie 2018
marokko
banen
vacatures
werken
baneninmarokko.nl
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?