Doodstraf geëist voor Franse pedofiel in Fez (video)

marokko
2
14 jan '18
De man werd gearresteerd in een atelier in aanwezigheid van twee kinderen

De stad Fes is woedend op de pedofiel die onlangs voor veel ophef in Marokko heeft gezorgd. Verschillende familieleden van de slachtoffers van een man die beschuldigd wordt van het seksueel misbruiken van minderjarigen toonden hun woede in het centrum van de stad. "Het is een schande, we eisen de maximale straf voor Franse pedofielen" riepen de demonstranten een paar dagen na zijn arrestatie in een naaiatelier in Fez, terwijl hij met twee meisjes van 10 en 13 jaar was. Op sociale netwerken eisten sommige internet gebruikers de doodstraf voor de Franse staatsburger.

Volgens het voorlopige onderzoek had de man tijdens zijn arrestatie voldoende bewijsmateriaal in zijn bezit om hem direct in de boeien te slaan. Een buurtbewoner betrapte de man en bracht hierna andere bewoners op de hoogte waarna hij werd omsingeld en de politie werd gealarmeerd, meldt Bladi.net.

Voor sommige NGO's doet deze zaak denken aan Daniel Galvan, een Spaanse pedofiel die door de politie werd gearresteerd voordat hij gratie kreeg van koning Mohammed VI.

© Redactie 2018
marokko
fransman
pedofiel
doodstraf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?