CHAN 2018: Marokko bijt in slotfase van zich af tegen pover Mauritanië (video)

sport
0
14 jan 13:03
Een moeizame eerste helft deed de ploeg van bondscoach Sellami ertoe beseffen het offensief in de tweede helft flink op te schroeven.
Het lokale elftal van Marokko heeft gisteravond goede zaken gedaan in aanloop naar doorstroming naar de knockoutfase van de CHAN 2018. De ploeg van bondscoach Jamal Sellami ontdeed zich in de slotfase van dit openingsduel van het stug spelende Mauritanië. Gescoord werd er door respectievelijk Ayoub El Kaabi (66' en 80'), Ismael El Haddad (72'), invaller Achraf Bencharki nam de laatste treffer voor zijn rekening. De door buitenlandse clubs begeerde spits kwam in de 74e minuut binnen de lijnen voor Zakaria Hadraf, tekenen voor de eindstand deed hij diep in de blessuretijd (93'). 

De groepsgenoten van de Leeuwen v/d Atlas en Mauritanië, Guinée en Soedan, treffen elkaar vanmiddag in het Stade Mohammed V. De aftrap is om 15:30 (Nederlandse tijd). 

De basisopstelling van Sellami met de wijzigingen:
Zniti; Nahiri, Aguerd, Banoun (captain) (Boulahroud), Jbira, Berrahma, Saidi, Hafidi, Hadraf (Bencharki), El Kaabi (El Karti), El Haddad. 

Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd:


YouTube link

Photocredit: FRMF.ma 
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
jamal sellami
chan 2018
mauritanië
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
politieagent
israel
ghazal
fifa
boycot
al aoula
hakim ziyech
uefa
champions league
moskee
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
mohammed vi
tanger
hervé renard
frmf
rabat
spanje
marrakech
ajax
eredivisie
amsterdam
daesh