Botola Pro: Wydad vindt in oud-trainer Real Madrid vervanger voor ontslagen Ammouta

sport
0
14 jan 15:02
Nog geen week na het ontslaan van hoofdcoach Ammouta en zijn volledige technische staf, heeft Wydad alweer een nieuwe trainer kunnen strikken.
Waar in de Marokkaanse media al veelvuldig over gespeculeerd werd, het aantrekken van een buitenlandse trainer door Wydad Casablanca, kwam afgelopen vrijdag ook tot uiting. De club heeft zich namelijk verbonden aan de 65-jarige Spanjaard Benito Floro, de coach die in 2012 al even aan het roer stond bij de club. Men zou, zo meldt sportzender Arryadia onder andere, een contract voor 2 seizoenen overeen zijn gekomen. De technische directie heeft de deal momenteel nog niet wereldkundig gemaakt, verwacht wordt dat dit voor het weekend nog gaat gebeuren. 

Ervaren Spaanse oefenmeester
Floro had naast Wydad Casablanca ook Real Madrid (in meerdere periodes) onder zijn hoede. Daarnaast zwaaide hij ook de scepter bij onder andere RCD Mallorca, Villareal en Sporting Gijon. De positie van voorganger Houcine Ammouta was ondanks het binnenslepen van de CAF Champions League en de WK voor Clubs deelname onhoudbaar geworden, waarna hij en z'n gehele technische staf de laan uit werden gestuurd. In de Marokkaanse competitie presteert de ploeg ver beneden niveau, Wydad is momenteel terug te vinden op de 12e plaats in de Botola Pro. 

Photocredit: AFP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
wydad casablanca
botola pro
benito floro
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
kameroen
afrika cup 2019
macron
team marokko
hogesnelheidslijn
hogesnelheidstrein
khashoggi
younès belhanda
turkije
transfer
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
fifa