Koning Mohammed VI stuurt condoleances en medeleven naar familie overleden oud keeper Hamid El Hazzaz

marokko
4
16 jan '18
De overleden Hamid El Hazzaz was vroeger een prestigieuze keeper die heeft bijgedragen aan de goede resultaten van het nationale voetbal.

Koning Mohammed VI heeft een bericht van condoleance en medeleven naar leden van de familie van Hamid El Hazzaz gestuurd, voormalig keeper van de Moghreb-club van Fes en het nationale voetbalteam, die zaterdag 13 november op 72-jarige leeftijd is gestorven.

In zijn boodschap geeft koning Mohammed VI te kennen dat hij met diepe ontroering het nieuws van de dood van wijlen Hamid El Hazzaz heeft vernomen, en tot Allah keert iedere ziel terug.

Tijdens deze pijnlijke gebeurtenis verwoord de koning in zijn bericht naar de familie El Hazzaz en aan de vrienden en fans van de overledene, evenals aan de grote nationale sportfamilie en vooral aan de Maghreb-club van Fez, zijn diepe condoleances en oprechte gevoelens van medeleven. 

Hamid El Hazzaz was een van de prestigieuze keepers die hebben bijgedragen aan de goede resultaten van het nationale voetbal op vele continentale en internationale wedstrijden en bijeenkomsten in de jaren zestig en zeventig.

De overledene, moge Allah genade met hem hebben, was een voorbeeld voor velen door zijn grote sportiviteit en oprechte liefde voor het vaderland, voegt de soeverein toe aan deze boodschap. Verder smeekte de koning de Allerhoogste om zijn immense genade te geven aan Hamid El Hazzaz, om hem te belonen voor zijn nobele daden en geduld en troost aan de familie van het betreurde te schenken, geeft Lefr360 te kennen.

© redactie 2018
marokko
mohammed vi
hamid el hazzaz
overleden
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?