Berrechid: Politie arresteert voortvluchtige man voor drugshandel en mishandeling

marokko
0
16 jan '18
De verdachte die door de nationale politie gezocht werd weigerde mee te werken en werd met geweld gearresteerd.

De Marokkaanse autoriteiten hebben een door de nationale politie gezochte man gearresteerd in Berrechid, vanwege zijn betrokkenheid bij drugshandel en alcoholische dranken.

Volgens een verklaring van het directoraal-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN), slaagden leden van de gerechtelijke politie erin de locatie van de verdachte te achterhalen. De man werd gezocht en had een nationaal aanhoudingsbevel voor drugshandel en voor het in gevaar brengen van het leven van een politieagent.

Op het moment van zijn arrestatie, weigerde de verdachte te gehoorzamen en werd met geweld gearresteerd, heeft een eerste onderzoek onthuld. De verklaring voegde eraan toe dat de verdachte op de vlucht sloeg nadat hij een politieagent in zijn hand had verwond. De politie vond de locatie van de verdachte nadat hij ontsnapt was en arresteerde hem op 15 km afstand van Berrechid.

De verdachte werd in politiehechtenis geplaatst voor verder onderzoek om de omstandigheden van het misdrijf te bepalen, geeft het medium Moroccoworldnews te kennen.

© Redactie 2018
marokko
berrechid
drugshandel
arrestatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?