WK 2026: Marokkaanse bond neemt Brits communicatiebureau in de arm voor bid

sport
5
16 jan 12:33
De Marokkaanse bond FRMF is een officiële samenwerking aangegaan met het alom bekende strategybureau VERO Communications.
Om het vijfde WK-bid van Marokko kracht bij te zetten is de Marokkaanse voetbalbond FRMF onlangs in zee gegaan met het toonaangevende en internationaal bekende strategybureau VERO Communications. In een persverklaring geeft de voorzitter van datzelfde bureau, Mike Lee, te kennen erg verheugd te zijn met de samenwerking. Deze deal komt vlak nadat VERO Communications Parijs aan de Olympische en Paralympische Spelen van 2024 heeft geholpen, een ontwikkeling die veel goeds belooft voor Marokko's gooi naar het wereldvoetbalevenement van 2026. 

''Marokko is een land met passie voor voetbal en uitstekende omstandigheden voor spelers''
Lee zei onder andere het volgende over zijn nieuwe partner: ''We zijn enorm vereerd Marokko te mogen vergezellen gedurende dit avontuur, we kijken nu al uit naar het FIFA Congres wat in juni gehouden zal worden. Marokko is een prachtig gastvrij land, het ademt voetbal en heeft er dan ook veel passie voor. Zowel voor spelers als voor het publiek zijn er uitstekende omstandigheden die de beleving nog uitzonderlijker maken. Het belooft een hele interessante campagne te gaan worden, vooral het feit dat het een Afrikaans land betreft wat zo'n wereldevenement op poten wil gaan zetten.''

Mocht het Marokko lukken om ten koste van het bid van Canada, Mexico en de VS dit WK binnen te halen, dan zou het de eerste van de vijf keren zijn dat het land zich succesvol kandidaat stelt. Voor de edities van 1994, 1998, 2006 en 2010 deed men al verwoede pogingen om het flagship-toernooi van de FIFA te mogen hosten. 

Photocredit: FRMF.ma
marokko
atlasleeuwen
wk 2026
frmf
fifa
vero sports
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
migranten
spoorwegongeval
genoa cfc
syrië
algerije
vn
moord
vrouwen
ayoub el kaabi
rs berkane
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
amsterdam