El Jadida: Politie lost mysterieuze moord op

marokko
0
16 jan '18
De man werd op koelbloedige wijze in zijn woning vermoord door zijn echtgenote en buurman.

De politie slaagde erin de moord met voorbedachte rade op een man in zijn huis in El Jadida op te helderen. De misdaad werd laat in de nacht van vrijdag 12 januari gepleegd.

De provinciale gerechtelijke politie in El Jadida in samenwerking met de politie van Bir Jdid slaagde er in de ochtend van zondag 14 januari in om de moord die met voorbedachte raden werd gepleegd, op te lossen. De zaak ging om een man die levenloos in zijn woning werd gevonden en waar sporen van diefstal aanwezig waren.

De eerste resultaten van het onderzoek onthullen de vermeende betrokkenheid van de echtgenote van het slachtoffer en zijn 33-jarige buurman bij de voorbereiding en uitvoering van deze koelbloedige moord. Het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) geeft in een verklaring te kennen dat de beweegredenen van de daders, diefstal en overspel waren.

Het onderzoek maakte de arrestatie mogelijk van de twee verdachten die de misdaden hebben gepleegd. Uit het onderzoek is ook naar voren gekomen dat de buurman van het slachtoffer een strafblad had voor misdrijven als diefstal en mishandeling. De twee verdachten werden in politiehechtenis gesteld in afwachting van het onderzoek dat onder toezicht van de officier van justitie wordt uitgevoerd, geeft Lefr360 te kennen.

© Redactie 2018
marokko
el jadida
moord
diefstal
overspel
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?