Botola Pro: Wydad legt bod van 3 miljoen dollar op Bencharki naast zich neer

sport
6
16 jan 17:03
Via de officiële kanalen geeft de clubleiding te kennen een bod van 3 miljoen dollar van de hand te hebben gedaan.
Bij Wydad Casablanca ligt één van de blikvangers van de huidige selectie momenteel heel lekker in de markt. De 23-jarige Achraf Bencharki geniet volop interesse uit het buitenland, iets wat onlangs tot uiting kwam in de vorm van een officieel bod van het Saoedische Al Hilal. Die bewuste club uit de Saudi Professional League bood maar liefst 3 miljoen dollar voor de spits, voor Wydad niet interessant genoeg waarna het bod al gauw van tafel werd geveegd. Dit deelde de technische directie dan ook mee in een persverklaring via de officiële kanalen. 

''Willen onze beste spelers binnen boord houden''
Uit het statement werd niet helemaal duidelijk of een vertrekwens wederzijds is, Bencharki gaf zelf eerder aan open te staan voor een buitenlands avontuur. Hij zou naar eigen zeggen hetzelfde pad willen bewandelen als dat van Mohamed Salah, gestaag via de Europese competities uiteindelijk een topclub bereiken. Het is dus nog maar de vraag of Wydad mee wil werken aan een winters vertrek. De club verkeert momenteel in zwaar weer, zo zwaar dat er tussentijds in moest worden gegrepen en coach Houcine Ammouta en zijn technische staf op straat werden gezet. 

Bencharki is momenteel met het Marokkaanse lokale elftal aanwezig op het CHAN 2018. Tijdens het openingsduel van dit continentale eindtoernooi tekende hij afgelopen zaterdag tegen Mauritanië voor de eindstand (red. 4-0, stade Mohammed V)

Photocredit: CAF
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
botola pro
wydad casablanca
achraf bencharki
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
kameroen
afrika cup 2019
macron
team marokko
hogesnelheidslijn
hogesnelheidstrein
khashoggi
younès belhanda
turkije
transfer
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
fifa