Saad Eddine El Othmani wil luchtvaart industrieel gebied in de regio Fez

marokko
1
16 jan '18
Er zal een industriële zone gewijd aan de luchtvaartsector in de regio Fez-Meknes worden gerealiseerd.

Een industriële zone gewijd aan de luchtvaartsector wordt in de regio Fez-Meknes opgezet heeft het hoofd van de regering, Saad Eddine El Othmani, te kennen gegeven tijdens een bijeenkomst in Fez.

"Er is een reflectie op dit onderwerp, evenals een dialoog tussen de ministeries van industrie, investeringen, handel en de digitale economie, het hoger onderwijs en de regio," zei El Othmani. De bespreking vond plaats tijdens een vergadering met verkozen vertegenwoordigers, marktdeelnemers en andere genodigden als onderdeel van een overheidsprogramma voor communicatie met de regio's van het koninkrijk.

Het hoofd van de regering, die benadrukte dat het land voor de oprichting van dit gebied beschikbaar is, sprak de wens uit dat dit project tot bloei zou komen en sprak over de oprichting van een school die opleidingen bied voor luchtvaarttechnici.

"Alle partijen die bij dit project zijn betrokken, zullen werken aan de realisatie van dit project en investeerders overtuigen", voegde hij eraan toe. Het hoofd van de regering drong ook aan op de noodzaak om prikkels te bieden om investeerders in bepaalde regio's aan te trekken, meldt Huffpostmaghreb.

Tijdens dit bezoek werd de heer El Othmani vergezeld door een grote delegatie bestaande uit verschillende ministers. Dit bezoek van de regeringsdelegatie in Fez-Meknes is de derde, na die in de regio's Beni Mellal-Khénifra en Draâ-Tafilalet.

© Redactie 2018
marokko
saad eddine el othmani
luchtvaart
project
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi