Gezondheid van opgenomen Komiek Abderraouf is aanzienlijk verbeterd

buitenland
11
17 jan 10:22
Abderraouf werd begin januari opgenomen met grote ademhalingsproblemen
De grote komiek die zich nog steeds in het militaire ziekenhuis van Rabat bevind, is aan het herstellen. Zijn gezondheid is aanzienlijk verbeterd is de boodschap die hij via zijn zoon naar zijn fans heeft gestuurd.

"Sinds hij werd opgenomen in het militaire ziekenhuis van Rabat, wordt mijn vader steeds beter. Dankzij de zorg van de koning en de inspanningen van de medische verzorgers, doet hij het nu goed". Dit gaf Hissane Tounsi, de oudste zoon van de komiek te kennen aan het nieuwsmedium Lefr360.

Abderraouf mag echter nog niet veel bezoek ontvangen, alleen leden van zijn familie mogen zijn kamer betreden. Ondanks de aanzienlijke verbetering van zijn gezondheidstoestand, hebben artsen de datum van zijn ontslag vanuit het ziekenhuis nog niet bepaald.

"Mijn vader zat in kritieke toestand voordat hij in het ziekenhuis van Rabat werd opgenomen, gelukkig gaat het nu beter en kan hij met ons praten. Hij wil zijn dank herhalen aan Zijne Majesteit voor zijn bekommernis, hij bedankt ook zijn fans en alle mensen die hem hebben gesteund tijdens deze moeilijke periode, "voegt de zoon van de komiek toe. Abderraouf werd begin januari in het ziekenhuis opgenomen met ademhalingsproblemen, koning Mohammed VI besloot de kosten van de ziekenhuisopname te betalen.

Abderraouf, geboren in 1936 in Casablanca, wiens echte naam Abderrahim Tounsi is, Zijn naam is nauw verbonden met de Marokkaanse komedie en humor.
marokko
abderraouf
ziekenhuis
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
migranten
syrië
jaren
vrouwen
zestig
rs berkane
ayoub el kaabi
moord
vn
algerije
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
amsterdam