Trip advisors zet Casablanca op 10e plaats

buitenland
38
17 jan 16:27
Casablanca werd gekozen uit een lijst van 44 bestemmingen van over heel de wereld
Trip Advisor, een gespecialiseerde website in de reizen branche , zette Casablanca onder zijn Travellers 'Choice-bestemmingen' op de 10e plek.

In de magazine staat; "Tegenwoordig is Casablanca een grote, moderne stad, maar de voormalige Franse koloniale post biedt nog steeds talloze filmmomenten voor diegenen die de liefde in de medina en de oude stad opnieuw willen bekijken", onderaan het artikel staat  een adembenemende zonsondergang aan de kust van de stad.

Casablanca staat op de 10e plaats, gekozen vanwege zijn bloeiende cultuurscène en de art-deco villa's die zijn herboren als galerijen en musea. De economische hoofdstad van het Koninkrijk staat op de 10e plaats naast steden als Ishigaki (Japan), Kapaa (Hawaii), Nairobi (Kenia) en Halifax (Canada).

De awards, nu in zijn zesde jaar, maakten een lijst van 44 bestemmingen over de hele wereld geselecteerd door het beoordelen van accommodaties, restaurants en attracties. Travellers Choice-bestemmingen heeft haar magazine gepubliceerd in de Verenigde Staten, Europa, Azië en Zuid-Amerika, geeft Moroccoworldnews te kennen.

marokko
casablanca
trip advisors
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
migranten
syrië
jaren
vrouwen
zestig
rs berkane
ayoub el kaabi
moord
vn
algerije
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
amsterdam