Trip advisors zet Casablanca op 10e plaats

buitenland
38
17 jan '18
Casablanca werd gekozen uit een lijst van 44 bestemmingen van over heel de wereld
Trip Advisor, een gespecialiseerde website in de reizen branche , zette Casablanca onder zijn Travellers 'Choice-bestemmingen' op de 10e plek.

In de magazine staat; "Tegenwoordig is Casablanca een grote, moderne stad, maar de voormalige Franse koloniale post biedt nog steeds talloze filmmomenten voor diegenen die de liefde in de medina en de oude stad opnieuw willen bekijken", onderaan het artikel staat  een adembenemende zonsondergang aan de kust van de stad.

Casablanca staat op de 10e plaats, gekozen vanwege zijn bloeiende cultuurscène en de art-deco villa's die zijn herboren als galerijen en musea. De economische hoofdstad van het Koninkrijk staat op de 10e plaats naast steden als Ishigaki (Japan), Kapaa (Hawaii), Nairobi (Kenia) en Halifax (Canada).

De awards, nu in zijn zesde jaar, maakten een lijst van 44 bestemmingen over de hele wereld geselecteerd door het beoordelen van accommodaties, restaurants en attracties. Travellers Choice-bestemmingen heeft haar magazine gepubliceerd in de Verenigde Staten, Europa, Azië en Zuid-Amerika, geeft Moroccoworldnews te kennen.

© Redactie 2018
marokko
casablanca
trip advisors
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
golaso
premier league
daesh
team marokko
mounir el hamdaoui
oussama idrissi
wolverhampton wanderers
knvb
romain saïss
vtbl
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten