Gevangene ontsnapt uit speciaal ziekenhuis in Rabat en wordt gevonden in Tanger

buitenland
0
19 jan 9:00
De vrijheid van de gedetineerde was maar van korte duur
De opsporings- en zoekoperaties uitgevoerd door de gerechtelijke politie maakte de arrestatie mogelijk van een gevangene die erin geslaagd was te ontsnappen uit een ziekenhuis in Rabat.

De gedetineerde werd onder medisch toezicht geplaatst na de verslechtering van zijn gezondheidstoestand, geeft een verklaring van het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) te kennen. De voortvluchtige bevond zich in de stad Tanger, waar hij woensdagmiddag met zijn vrouw werd gearresteerd.  

De verdachte werd vastgehouden in het El Arjat-gevangeniscomplex, in de buurt van Rabat, waar hij een gevangenisstraf van tien jaar uitzat. Hij stond sinds 24 december onder medisch toezicht op de neurologie afdeling van het speciale ziekenhuis in Rabat, voordat hij maandagavond uit het ziekenhuis wist te ontsnappen.

De diensten van het DGSN hebben een onderzoek geopend om de tekortkomingen te onderzoeken naar de bewaking die de gedetineerde tijdens zijn ziekenhuisopname in hechtenis had, de verantwoordelijkheden vast te stellen en de passende disciplinaire sancties toe te passen, meldt Lefr360.
© Redactie 2018
marokko
tanger
gevangenen
ziekenhuis
ontsnapping
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
transfer
marokkaanse
italie
genua
turkije
hadj
amerikaanse
schaap
erdogan
madonna
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
hervé renard
tanger
frmf
mohammed vi
spanje
marrakech
rabat
ajax
eredivisie
amsterdam
daesh