Veelpleger in Jadida gearresteerd voor drugshandel en autodiefstal

buitenland
0
19 jan 19:03
Door een klacht over diefstal van een auto heeft de politie de veelpleger weten te arresteren
De  gerechtelijke politie van El Jadida hebben een veelpleger gearresteerd die betrokken is bij meerdere strafbare feiten zoals drugs en autohandel.

De El Jadida Provinciale Criminal Justice Department, arresteerde dinsdagavond een 44-jarige man met meerdere strafbladen voor zijn vermeende betrokkenheid bij de misdrijven, diefstal van auto's, drugbezit en handel, en het verbergen van eigendommen die zijn verkregen als gevolg van misdaad.

Door onderzoek van de gerechtelijke politie van El-Jadida naar aanleiding van een klacht over de diefstal van een auto is de verdachte en zijn locatie in Safi geïdentificeerd waar hij werd gearresteerd. Het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN), geeft in een verklaring te kennen dat de man de onderdelen van de gestolen voertuig wou verkopen.

De zoekacties die werden uitgevoerd in gebouwen die door de verdachte werden gebruikt als een magazijn voor de verkoop van auto-onderdelen resulteerde ook in de inbeslagneming van 3.220 kilo chira, 700 gram kif en 200 gram tabak, volgens dezelfde bron.

Er werden 21 verdachte voertuigen in beslag genomen, waaronder 3 auto's waarvan het chassisnummers was verwijderd, 4 zonder kentekenplaten en één gestolen uit Marrakech. Verder werden er verschillende reserveonderdelen van andere voertuigen, 31 grijze kaarten en gereedschappen voor het demonteren van auto's in beslag genomen, geeft het nieuwsmedium Lefr360 te kennen.

De verdachte is met een van zijn medeplichtigen in hechtenis geplaatst ten behoeve van het onderzoek dat onder toezicht van de bevoegde officier van justitie is uitgevoerd om de omstandigheden vast te stellen.
© Redactie 2018
marokko
el jadida
veelpleger
drugshandel
autodiefstal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
transfer
marokkaanse
italie
genua
turkije
hadj
amerikaanse
schaap
erdogan
madonna
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
hervé renard
tanger
frmf
mohammed vi
spanje
marrakech
rabat
ajax
eredivisie
amsterdam
daesh