Casablanca: vrouw die huishoudelijke medewerkster mishandelde vastgezet

buitenland
2
20 jan 8:30
De zaak kwam aan het licht toen het 22-jarige slachtoffer in kritieke toestand werd opgenomen in een kliniek in Casablanca.
Een incident wat niet op zichzelf staat, in Marokko gebeurt het helaas nog te vaak dat huishoudelijke medewerksters het slachtoffer zijn van excessief geweld van hun bazen. Zo ook onlangs in Casablanca, daar werd een 22-jarige werkster in kritieke toestand opgenomen in een nabij gelegen kliniek. Slechts 22 jaar oud en afkomstig uit Zagora werkte het slachtoffer voor een vrouw in de economische metropool van het land. 

De verdachte die inmiddels ook is ingerekend was niet vies van het gebruiken van extreem geweld tegen het slachtoffer. Het ging zelfs zo ver dat artsen diverse aandoeningen constateerden bij de vrouw, gesproken wordt over onder andere opgelopen trauma's en derdegraads brandwonden. 

Vader wist van niets
De vader van het slachtoffer werd onlangs nog kort geïnterviewd door 2M, tegenover dit nieuwsmedium gaf hij te kennen nergens vanaf te weten. Zijn dochter zou volgens hem bewust alles voor zich hebben gehouden. 

Photocredit: Made in Casablanca
© Redactie 2018
marokko
casablanca
mishandeling
arrestatie
detentie
huishouden
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
feyenoord
transfer
abdelhak nouri
hadj
turkije
hartritme
brave14
nos
genua
italie
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
hervé renard
frmf
mohammed vi
spanje
marrakech
rabat
ajax
eredivisie
amsterdam
daesh