Marokko doet mee aan de 'Internationale Groene Week' beurs in Berlijn

marokko
0
20 jan '18
De grote beurs die jaarlijks plaatsvind wordt beschouwd als 's werelds grootste voedsel-, land- en tuinbouwbeurs

Marokko neemt deel aan de internationale groene week van 19 t/m 28 januari 2018 in Berlijn. Dit evenement wordt georganiseerd door het Autonome uitvoercontrole en coördinatie-instituut, onder toezicht van het ministerie van Landbouw, Visserij en bossen.

De autonome instelling van exportcontrole en coördinatie, organiseert voor het vijfde opeenvolgende jaar de deelname van Marokko aan de 'Groene Week' dit jaar die van 19 tot 28 januari gehouden wordt.

Met meer dan 1.600 exposanten uit ongeveer 60 landen, trekt deze beurs bijna 400.000 bezoekers en wordt beschouwd als 's werelds grootste voedsel-, land- en tuinbouwbeurs, geeft het medium Lefr360 te kennen.

Marokko zal deelnemen met meer dan twintig coöperaties en economische belangengroepen, vergezeld van een grote delegatie, om de kwaliteit en diversiteit van haar producten te tonen. Er zullen onder andere lokale producten zoals arganolie, olijfolie, saffraan, dadels, couscous, gedroogde vijgen, aromatische en medicinale producten worden getoond.

© Redactie 2018
marokko
berlijn
groene week
beurs
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?