Zelfmoord kind Tanger niet vanwege de 'Blue Whale Challenge'

marokko
0
20 jan '18
De geruchten dat de acht jarige jongen zelfmoord heeft gepleegd zijn ontkend door het DGSN

Dit is een ontkenning die zojuist door het Directoraat-Generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) is gepubliceerd over een vermeende zelfmoord van een 8-jarige jongen in Tanger die de "Blue Whale Challenge" speelde.
Er wordt beweerd dat de nationale veiligheidsdiensten op woensdagavond de verklaring aflegde "zelfmoord van een kind van acht jaar oud, opgehangen door middel van een sjaal bevestigd aan een spijker in een muur van een kamer van het ouderlijk huis gelegen in Dahr El Hammam ".

Het kind vertoonde geen tekenen van geweld of verzet en alle verzamelde getuigenissen en verklaringen brachten de hypothese naar voren van een toevallige dood als gevolg van onoplettendheid van het kind. Dit terwijl hij met zijn zusje met de sjaal van zijn moeder speelde, meldt Bladi.net.

Het onderzoek en de observatie van de staat van het gebouw onthullen ook de afwezigheid van enig teken of spoor van het spel genaamd "Blue Whale Challenge", geeft het DGSN te kennen, vooral omdat de overledene en zijn familie geen computer hebben om applicaties op te downloadden.
  Er werd door diverse online nieuwssites gerapporteerd dat de dood van de jongen de oorzaak was van de "Blue Whale Challenge" spel.

Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© Redactie 2018
marokko
zelfmoord
dgsn
blue whale challenge
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?