Guercif: Tiener valt van ladder en overlijd aan interne bloedingen

buitenland
6
20 jan 21:02
Het meisje stierf aan de interne bloedingen door een noodlottig ongeval
Een vreselijk drama voltrok zich voor een gezin in Guercif nadat een tiener bezweek aan interne bloedingen veroorzaakt door een val. 

Het ministerie van Volksgezondheid heeft donderdag te kennen gegeven dat een 16-jarige tiener stierf aan interne bloedingen na het vallen van een ladder, ondanks medische noodprocedures in het Guercif Provincial Hospital.

Volgens een verklaring van het ministerie kwam het slachtoffer terecht op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in de nacht van dinsdag op woensdag. Het meisje werd onderzocht door de dienstdoende arts en heeft een aantal radiologische onderzoeken ondergaan die niets hebben onthuld en werd onder medisch toezicht gehouden.

Nadat ze hadden geconstateerd dat haar toestand niet verbeterde, ondervroeg het medisch personeel de familie die zei dat de tiener van een ladder was gevallen. Er werd toen besloten om aanvullend radiologisch onderzoek en een echografie uit te voeren waarop de interne bloedingen werden gezien.

Het personeel voerde bloedtransfusies uit en bereidde de patiënt voor op zijn transfer naar het Universitair Ziekenhuis Mohammed VI (UHC) in Oujda, maar het meisje stierf op woensdagochtend om 7:30 uur ondanks de inspanningen van het personeel, meldt Lefr360.


marokko
guercif
val
ladder
ziekenhuis
overlijden
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
migranten
spoorwegongeval
genoa cfc
syrië
algerije
vn
moord
vrouwen
ayoub el kaabi
rs berkane
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
amsterdam