Algerijnse premier stelt zich verbaal gewelddadig op tegen Marokko

marokko
17
21 jan '18
De uitspraak komt kort na eerdere aantijgingen van de Algerijnse minister van Buitenlandse Zaken

De Algerijnse premier Ahmed Ouyahia heeft Marokko aangevallen doordat hij Marokko beschuldigt van het exporteren van hasj en cocaïne naar Algerije.

Tijdens een toespraak bij de opening van de nationale raad van de Nationale Democratische Rally (RND), hekelde hij alle partijen die proberen om Algerije te overstromen met hasj en cocaïne, meldt de TSA website.

"Het is een aanval op het Algerijnse volk en een poging om de Algerijnse jeugd te vergiftigen en het is een ondankbaarheid voor de toekomst van de Maghreb-bevolkingsgroepen," zei hij zonder Marokko te noemen.

Deze verbale woorden komen nadat de Algerijnse minister van Buitenlandse Zaken Abdelkader Messahel, Royal Air Maroc ervan beschuldigde niet alleen passagiers te vervoeren, met andere woorden drugs. "De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij die naar Afrikaanse landen vliegt, vervoert niet alleen passagiers.

Ahmed Ouyahia had zijn minister publiekelijk gesteund na zijn opmerkingen. "We staan ​​achter onze regering, als onze buren er boos over zijn, is dit niet ons probleem.

© Redactie 2018
marokko
algerije
drugs
ahmed ouyahia
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?