Choumicha deelt haar culinaire ervaringen met het Amerikaanse kanaal CNN

buitenland
0
23 jan '18
Choumicha verteld openhartig over haar verleden, carrière, en show in het programma "African Voices"
De Amerikaanse televisiezender CNN heeft via het programma "African Voices" een rapportage gewijd aan Choumicha. Ze bespreekt hierin haar carrière, haar show "Chiwate Choumicha" en de kookworkshops die de kokkin houd.

"Voor mij staat koken synoniem voor delen; kennis delen, levensvreugde delen en het delen van de gerechten die we met liefde hebben bereid. "Zodra ik begin met koken heb ik het gevoel dat alles om mij heen stopt en focus me alleen op het koken, " vertelde Choumicha aan CNN.

Choumicha beklemtoont hoe belangrijk het is om de wereld de diversiteit van de Marokkaanse keuken te laten ontdekken: "Waarom is het belangrijk? Omdat we vaak de neiging hebben om de Marokkaanse keuken tot couscous te reduceren, maar het is eigenlijk heel rijk en kan niet worden teruggebracht tot vier of vijf gerechten. "Alleen de manier hoe couscous bereid wordt hangt af van de regio, zoveel verschillende recepten zijn er alleen al van couscous.

"Op het Amerikaanse kanaal vertrouwt Choumicha ook haar jeugdherinneringen toe: "Ik ben opgegroeid met mijn grootmoeder, ze was de beste kokkin in de familie. De fijne herinneringen aan mijn jeugd zijn verbonden met Marokkaanse gerechten. "Verder vertelde de beroemde kokkin: "Op mijn 18e startte ik marketing en communicatiestudies, ik vond het zo leuk dat ik begon te werken voor een bedrijf dat de meeste kookshows op de Marokkaanse televisie produceerde. " Op een dag werd ik uitgenodigd om een ​​van de kookshows bij te wonen en bood ik aan om zelf te koken, zo is het allemaal begonnen.

Ten slotte vertelde ze CNN dat ze een Ramadan kookshow op een Arabisch televisiekanaal zal organiseren en dat ze aan een kookboek werkt die in het Nederlands zal worden uitgegeven, meldt het nieuwsmedium Yabiladi.com.
© Redactie 2018
marokko
choumicha
koken
cnn
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
gabon
vriendschappelijk
vahid halilhodžić
turkije
syrië
islamitisch onderwijs
cornelius haga lyceum
racisme
golaso
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi