Huwelijk van Zwitserse 60-jarige vrouw en Marokkaan van 30 ongeldig verklaart in Zwitserland

marokko
12
24 jan '18
Ruth Ademi wil het hier niet bij laten zitten en zal de beslissing van de Zwitserse autoriteiten aanvechten

Volgens de Zwitserse autoriteiten is het huwelijk van de 60-jarige Ruth Ademi en de 30 jaar jongere Younes een schijnhuwelijk. Het huwelijk van de Zwitserse vrouw en Marokkaanse man werd ongeldig verklaard door de bevoegde autoriteiten.

Ruth Ademi, de gelukkige bruid, was boos en vroeg zich af waarom de diensten van de burgerlijke stand weigerden om haar huwelijk met Younes te registreren. "Ik begrijp niet waarom de staat onze liefde weigert, we houden echt van elkaar!" geeft ze aan verschillende media te kennen.

Ruth zegt dat ze Younes via internet heeft leren kennen en begon te chatten met Younes, lang voordat ze het uitmaakte met haar derde echtgenoot. Na de scheiding gaat ze naar Marokko om Younes te bezoeken en om zich 'uit respect voor zijn cultuur' te verloven.

Een paar weken later gaat ze er opnieuw heen om te trouwen en hun huwelijk bij de Marokkaanse autoriteiten te registreren. Zodra ze het huwelijk in Zwitserland willen laten registreren wordt alles gecompliceerd. Dit omdat de Zwitserse burgerlijke staat tegen het huwelijk is en het niet wil registreren en redenen aanhaalt dat het huwelijk te snel is aangegaan, het grote leeftijdsverschil dat er is en de Duitse taal die Younes niet machtig is.

Ruth is fel tegen de volgens haar ongegronde beslissing en zal stappen ondernemen om te bewijzen dat hun intenties wel degelijk serieus zijn en het niet om een schijnhuwelijk gaat, meldt het nieuwsmedium Bladi.net.

© Redactie 2018
marokko
zwiterland
schijnhuwelijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?