Oefeninterlands: 'Marokkaanse bond schotelt Argentijnen 2 opties voor'

sport
15
24 jan '18
Naast Oezbekistan en Servië, oefeninterlands die al vast staan, zou de Marokkaanse voetbalbond graag zien dat ook de Argentijnen ingaan op hun uitnodiging.
Al vlak na Marokko's WK-kwalificatie werd er volop over bericht, het mogelijke oefenaffiche tegen het sterrenensemble van WK-ganger Argentinië. Nu blijkt maar weer, na het bericht van onder andere het Marokkaanse medium Al Akhbar, dat de Marokkaanse voetbalbond FRMF op de achtergrond druk bezig om deze oefenpot alsnog mogelijk te maken. De bond heeft namelijk onlangs 2 voorstellen gedaan aan de Argentijnen, hen wordt de mogelijkheid voorgeschoteld om op neutraal terrein of in eigen land tegen de Leeuwen v/d Atlas te oefenen. 

Oefeninterland in eigen land mooie promotie voor WK 2026 bid
Men ziet de Argentijnen het liefst op eigen bodem aantreden tegen de eigen A-ploeg, een dergelijk oefenaffiche zou het WK-bid van Marokko namelijk nog meer glans kunnen geven. Eerder al werd bekend dat de bond zo'n 2 miljoen euro uit gaat trekken voor de voorbereiding van de A-ploeg op het aankomende WK, uit dit bedrag zouden dan in totaal 4 oefeninterlands gefinancierd gaan worden. 

Photocredit: FRMF.ma
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
wk 2018
oefeninterlands
argentinië
voorbereiding
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
verenigde staten
jemen
saoedi-arabië
mocromaffia
nabil b
ridouan taghi
israël
advocaat
benjamin netanyahu
cl
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi