Marrakech: Twee Britten gearresteerd voor mishandeling en vernedering van politieagent

buitenland
7
24 jan '18
De toeristen vernederden een politieagent waarna zei werden opgepakt en in hechtenis zijn gebracht in afwachting van hun vonnis
Twee Britse toeristen en twee Marokkaanse vrouwen, werden vorige week gearresteerd in Marrakech voor het aanvallen en vernederen van een politieagent.

De feiten worden gerapporteerd door het nieuwsmedium Alyaoum24, waarin word verklaart dat de twee toeristen die werden vergezeld door twee Marokkaanse vrouwen door een politieagent werden aangesproken. De mannen kregen een boete van 25 Dirham voor het niet oversteken via een voetgangers oversteekplaats zoals wettelijk bepaald is sinds vorige maand.

Een van de Engelsen zou worden weggevoerd en zou de politieman hebben geduwd, geholpen door zijn landgenoot, voordat de twee Marokkaanse vrouwen tussenbeide kwamen. Er werd ondertussen om versterking gevraagd waarop de vier personen gearresteerd werden en in hechtenis zijn genomen.

Ze worden vervolgd voor het vernederen van een politieman in de uitoefening van zijn taken, voor geweld en het aanvallen van een agent. De vier personen worden geconfronteerd met een gevangenisstraf van maximaal 3 jaar.


© Redactie 2018
marokko
toeristen
boete
geweld
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
verenigde staten
mocromaffia
nabil b
saoedi-arabië
jemen
advocaat
ridouan taghi
donald trump
chan2020
derk wiersum
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi