Copa del Rey: Amrabat en El Zhar knikkeren Real Madrid uit de beker

sport
10
25 jan '18
De gifbeker moet helemaal leeg in Madrid, zo ook gisteren in het Santiago Bernabeu ter gelegenheid van de kwartfinale van de Spaanse Copa del Rey.
Waar Achraf Hakimi aan de kant van 'de Koninklijke' in de basiself startte, mochten ook tegenstanders Nordin Amrabat en Nabil El Zhar aan de aftrap verschijnen voor hun werkgever CD Leganès. Ter gelegenheid van de return in de kwartfinale van de Spaanse Copa del Rey moest Real Madrid het onderspit delven tegen de formatie van Amrabat en El Zhar. Na thuis met 0-1 onderuit te zijn gegaan had de ploeg van de 2 internationals gisteravond genoeg aan een 1-2 zege om ten koste van de veelal bekritiseerde tegenstander doorstroming te realiseren in de Spaanse beker. 

Wisselbeurten voor alledrie de internationals
Zowel Zinedine Zidane als de coach van Leganès, Asier Garitano, grepen tussentijds in en haalden alledrie de Marokkaanse namen van het veld. Bij Madrid kwam eerstekeus Carvajal in de ploeg voor Hakimi, Amrabat en El Zhar werden gewisseld voor respectievelijk Garcia en Naranjo. 

Het ging Real Madrid al heel moeilijk af door de mindere prestaties in de Primera Division, met de uitschakeling in de Spaanse beker lijkt de crisis compleet bij 'de Koninklijke'. In de Spaanse media wordt momenteel de positie van de coach ter discussie gesteld. 

Photocredit: Diario AS
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
nordin amrabat
nabil el zhar
cd leganés
real madrid
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
verenigde staten
iran
championsleague
benjamin netanyahu
verenigd koninkrijk
gazastrook
frankrijk
jemen
israel
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
moord
afrika cup
rabat
eredivisie
daesh
mohammed vi